Copyright

Copyright statement

Antwoordservice Nederland is auteursrechthebbende op alle teksten gebruikt in haar website, voor zover dit geen informatie van de websites van derden betreft welke binnen de Antwoordservice Nederland-website wordt getoond. Zij is exclusief rechthebbende op de afgebeelde woord- en beeldmerken en op de handelsnaam Antwoordservice Nederland.

Al het materiaal op deze website is eigendom van Antwoordservice Nederland. Het is niet toegestaan om materiaal te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Antwoordservice Nederland.

Het gebruik van hyperlinks naar (pagina’s van) de Antwoordservice Nederland-website is toegestaan, mits te allen tijde duidelijk wordt gemaakt dat de pagina c.q. website van Antwoordservice Nederland is.

De eenvormige Benelux Merkenwet, de Handelsnaamwet, de Auteurswet en de internationale verdragen en regelgeving zijn van toepassing. Het reprorecht wordt voorbehouden. Antwoordservice Nederland treedt ten aanzien van al haar rechten uit intellectuele eigendom altijd handhavend op.

Kwaliteit, betrokkenheid en partnership

  • De specialist sinds 1989
  • Gespecialiseerde, in-house opgeleide operators
  • Altijd direct persoonlijk contact
  • Meer dan 950 tevreden klanten
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

Antwoordservice Nederland is ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd