GEEN WORKFLOW IS VOOR ONS TE COMPLEX

Omdat wij een aantal jaar geleden merkten dat we met bestaande scripting tools niet altijd alle oplossingen konden implementeren die we in gedachten hadden hebben we onze eigen workflow editor laten ontwikkelen.

Met de ervaring die we in jaren hebben opgedaan hebben we ervoor gezorgd dat deze tool, CWS, aan al onze wensen voldoet en we hiermee scripts van elke denkbare complexiteit zelf kunnen maken.

Het idee achter CWS is dat het een keuze gestuurde scripting tool is. De workflow kan nog zo complex zijn, de operator die ermee werkt wordt aan de hand van vooraf bepaalde vragen stap voor stap door de juiste procedure geleid. Het script kiest op de achtergrond automatisch het juiste pad aan de hand van bijvoorbeeld dag en tijd, zodat de operator zich optimaal kan focussen op het gesprek.

Het programma biedt de mogelijkheid koppelingen te maken tussen verschillende databases zodat altijd de juiste informatie op de juiste plek in het proces getoond wordt.

Dankzij het gebruik van een inbound en outbound API kan data tussen Antwoordservice Nederland en de klant snel en eenvoudig gedeeld worden.

Daarnaast zorgt de online roostermodule ervoor dat onze klanten zelf snel en gemakkelijk diensten van medewerkers kunnen inplannen die direct realtime voor onze operators zichtbaar zijn.

Met CWS kunnen wij niet alleen uw telefoonverkeer opvangen: de tool biedt ook de mogelijkheid geautomatiseerde meldingen in de vorm van een e-mail of sms vanuit uw systeem te ontvangen waarmee onze operators dan aan de slag kunnen.

Met deze allround scripting tool kunnen wij voor elk bereikbaarheidsvraagstuk een passende oplossing bieden. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden; neem contact met ons op via 0800-0635.

Kwaliteit, betrokkenheid en partnership

  • De specialist sinds 1989
  • Gespecialiseerde, in-house opgeleide operators
  • Altijd direct persoonlijk contact
  • Meer dan 950 tevreden klanten
  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

Antwoordservice Nederland is ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd