Fulfillment

terug naar additionele diensten

Het digitaliseren van uw archief of het verwerken van binnenkomende post is niet perse de reden dat u een onderneming bent gestart. Toch is het noodzakelijk om al uw data beschikbaar en compleet te hebben. Antwoordservice Nederland is een partij die u deze activiteiten graag uit handen neemt.

Voor ons een ideale opvulling en voor u een goedkope maar zeer kwalitatieve invulling

Antwoordservice Nederland is een inbound specialist. Dit betekent dat onze operators geen langdurige activiteiten mogen ontwikkelen op het moment dat er even geen binnenkomend gesprek is. Het verwerken van administratie is echter een activiteit die relatief makkelijk te stoppen en te starten is. Voor ons daarmee een ideale werkzaamheid om rustigere minuten mee op te vangen en voor u een zekerheid dat voor een zeer scherpe prijs hoogopgeleid personeel uw archief aan het indexeren is.Uiteraard garanderen we een tijdige oplevering van de opdracht. Mocht de situatie daarom vragen dan schakelen we extra collega’s bij.

Overige diensten

Tarieven fulfillment

Tarieven voor fulfillment zijn op aanvraag.

Probeer nu gratis

De beste manier om u te overtuigen van onze kwaliteit is om u deze in de praktijk te tonen. Test u ons gerust voor 2 weken volledig kosteloos tot een maximum van 50 meldingen.