Fulfillment

terug naar additionele diensten

Het digitaliseren van uw archief of het verwerken van binnenkomende post is niet perse de reden dat u een onderneming bent gestart. Toch is het noodzakelijk om al uw data beschikbaar en compleet te hebben. Antwoordservice Nederland is een partij die u deze activiteiten graag uit handen neemt.

Voor ons een ideale opvulling en voor u een goedkope maar zeer kwalitatieve invulling

Antwoordservice Nederland is een inbound specialist. Dit betekent dat onze operators geen langdurige activiteiten mogen ontwikkelen op het moment dat er even geen binnenkomend gesprek is. Het verwerken van administratie is echter een activiteit die relatief makkelijk te stoppen en te starten is. Voor ons daarmee een ideale werkzaamheid om rustigere minuten mee op te vangen en voor u een zekerheid dat voor een zeer scherpe prijs hoogopgeleid personeel uw archief aan het indexeren is.Uiteraard garanderen we een tijdige oplevering van de opdracht. Mocht de situatie daarom vragen dan schakelen we extra collega’s bij.

Overige diensten

Tarieven Fullfillment

Antwoordservice Nederland neemt praktisch alle binnenkomende meldingen op binnen 30 seconden. Om dat te kunnen garanderen werken we met een bewuste overcapaciteit, waardoor onze operators niet 100% van het uur in gesprek zijn. Voor ons zijn verrijkingsopdrachten (deskresearch) een ideaal instrument om de bezetting te optimaliseren. Wij garanderen de output en de kwaliteit, maar kunnen de dienst voor een scherp gereduceerd uurtarief aanbieden.

Fulfillment - 24/7

€15,- per 60 ingelogde minuten. Dit is inclusief plannen, klaarzetten, verwerken en aanleveren rapportages.

Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Probeer nu gratis

De beste manier om u te overtuigen van onze kwaliteit is om u deze in de praktijk te tonen. Test u ons gerust voor 2 weken volledig kosteloos tot een maximum van 50 meldingen.