DATABASE VERRIJKING

‹ terug naar outbound diensten
Elk bedrijf heeft een boel data in handen, maar nog geen informatie. Het verrijken van bestanden is een manier om meer te halen uit de databases. Antwoordservice Nederland verrijkt via deskresearch en telefonische benadering uw databases met de gewenste extra gegevens.

Of het nu een mobiel nummer is van uw consumentendoelgroep of de DMU van uw zakelijke contacten, Antwoordservice Nederland verrijkt uw database snel en correct. Een verrijkte database is tegenwoordig geen luxe meer. Besteed het uit aan een specialist!
Interessant om te combineren met een KTO of enquete.

Verrijking kan via zowel deskresearch als telefonische benadering

Antwoordservice Nederland kan als geen ander snel en efficiënt de gegevens aanvullen. Dit doen we door bijvoorbeeld direct telefonisch contact te zoeken met de persoon of organisatie in kwestie. Toch is vaak het telefonisch benaderen niet direct nodig aangezien veel informatie online reeds te vinden is. U kunt hierbij denken aan werkprofielen, specialisaties, adressen, connecties etc. 

U levert ons gegevens en wij zorgen met deze twee verschillende kanalen dat u informatie terugkrijgt!

Hoe werkt het

Antwoordservice Nederland ontvangt de lijsten met de ontbrekende datakolommen. Onze specialisten verrijken wekelijks het afgesproken aantal records. U ontvangt een volledig up to date en geverifieerde database terug.

Voor wie

Elk bedrijf dat een correcte database als cruciaal beschouwt kan ons inschakelen. Er is geen minimum af te nemen uren, dus voor zowel MKB als groot zakelijk kunnen we aan de slag gaan.

Overige diensten

Tarieven databaseverrijking

Tarieven voor databaseverrijking zijn op aanvraag.

Probeer nu gratis

De beste manier om u te overtuigen van onze kwaliteit is om u deze in de praktijk te tonen. Stelt u ons gerust op de proef met het verwerken van 250 records