DEBITEURENBEHEER

‹ terug naar outbound diensten

Elk bedrijf wil zijn geld ontvangen, maar ook de relatie in stand houden. Voor elke ondernemer is het debiteurenbeheer een lastig dossier. Elke afnemer dient te betalen, maar hoe kan je de omzet ontvangen terwijl de relatie ook nog goed blijft? Vaak is een incassobureau het eindpunt van intern debiteurenbeheer. Hoe vaak is het dan eigenlijk al te laat?

Beter een friendly reminder na 31 dagen dan een laatste waarschuwing na 90

Antwoordservice Nederland gelooft dat debiteurenbeheer zo spoedig mogelijk in het proces dient te worden geïmplementeerd. Beter een friendly reminder na 31 dagen dan een laatste waarschuwing na 90.


Het is onze overtuiging dat veel debiteuren niet doelbewust een achterstand oplopen, maar dat zaken soms niet zo goed lopen als gewenst. Het oplossen van problemen is met een maand achterstand veel beter te realiseren dan wanneer dit al zulke proporties heeft aangenomen dat het boven het hoofd is gegroeid.


Onze getrainde operators bellen graag uw klanten en kunnen tussen de regels door lezen of het een misverstand is of dat er meer aan de hand is. In dat laatste geval kunnen zij direct overgaan op bijvoorbeeld een betalingsregeling.

Gemiddelde output

Antwoordservice Nederland levert de volgende outputcijfers (na de initiele opstart)

  • 19 belpogingen per uur 
  • 12 gesprekken per uur

Voor wie

Elke ondernemer kent debiteuren die niet op tijd betalen. Indien u een keer wilt meemaken dat een vroegtijdige interventie ervoor zal zorgen dat uw portefeuille met wanbetalers afneemt terwijl de klanttevredenheid gelijk blijft dan is dit voor u het juiste instrument.

Overige diensten

Tarieven debiteurenbeheer

Tarieven voor debiteurenbeheer zijn op aanvraag. Minimale afname is 25 uur per maand.


Start een pilot

De beste manier om u te overtuigen van onze kwaliteit is om u deze in de praktijk te tonen. Over het algemeen kunnen wij u na een pilot van 100 uur u een zeer betrouwbaar beeld geven van de resultaten die u mag verwachten.