KTO & ENQUETE

‹ terug naar outbound diensten
Antwoordservice Nederland neemt graag voor uw organisatie een Klant Tevredenheid Onderzoek of een enquête af. Onze speciaal getrainde operators doorlopen snel en accuraat de gevraagde gegevens. Onze kracht ligt in ons vermogen om zeer vriendelijk over te komen, maar voor de rest een volledig neutrale intonatie bij de vraagstelling te hebben. Zo beïnvloeden wij op geen enkele manier de uitkomsten.

Onze kracht ligt in ons vermogen om volledig neutraal over te komen

Een KTO of enquête geeft u een interessant beeld van de ervaring of ideeën van uw doelgroep. Antwoordservice Nederland neemt dit graag voor u uit handen en levert u conform planning een duidelijk omschreven en gerapporteerde terugkoppeling. U kunt er daarnaast altijd van uitgaan dat wij structureel rapporteren hoe de doelgroep reageert op de vragen. Mocht blijken dat de toon of vraagstelling tot ruis leidt, dan kunnen wij dit bijsturen.

Hoe werkt het

Beide partijen doorlopen de KTO/enquête en stemmen de planning af. Antwoordservice Nederland neemt wekelijks het gevraagde aantal KTO's/enquetes af Wekelijks rapporteren wij de uitkomsten plus overige output. Optionele bijsturing per week mogelijk.

Voor wie

Voor elk bedrijf wat graag inzicht heeft in zijn doelgroep en dit op kwalitatieve basis wenst uit te besteden.

Overige diensten

Tarieven KTO en enquête

Tarieven voor deze dienst zijn op aanvraag. Minimale afname is 25 uur per maand.

Probeer nu gratis

De beste manier om u te overtuigen van onze kwaliteit is om u deze in de praktijk te tonen. Test u ons gerust voor 2 weken volledig kosteloos tot een maximum van 100 records.