NOODNUMMERS

De kans op een calamiteit is zo klein, dat een eigen 24/7 bezetting voor het noodnummer niet te rechtvaardigen is. Omdat het zo weinig voorkomt is uw personeel niet gefocust op de mogelijkheid van een calamiteit en ligt het mobieltje midden in de nacht ook wel eens niet op het nachtkastje.Toch kan een gemiste oproep grote consequenties voor u en uw klanten hebben.

Als onverwachts die ene melding binnenkomt zit ASN paraat.

Zodra er een calamiteit wordt gemeld via uw nummer wordt direct een script met de juiste instructies geactiveerd voor de operator. Zo weet u zeker dat die ene melding die geheel onverwachts binnenkomt wel direct een escalatie activeert die noodzakelijk is

Of het nu om een serverpark gaat, een kritiek systeem dat automatisch storingen mailt, of een consumentenlijn waar productiefouten gemeld kunnen worden: u kunt rekenen op de paraatheid van Antwoordservice Nederland.

Hoe werkt het

Wij ontvangen de instructies en een escalatieprotocol. Zodra wij het script hebben gemaakt geven wij u een doorschakelnummer dat u instelt in uw centrale. Vanaf dat moment is uw organisatie 24/7 bereikbaar.

Voor wie

Voor bedrijven die kritieke diensten leveren waarbij een continue monitoring cruciaal is of die contractueel een 24/7 bereikbaarheid SLA moeten aanbieden.
Feitelijk voor elk bedrijf dat voor een minimale kostenpost een maximale bereikbaarheid wenst.

Overige diensten

Voorbeelden

Tarieven noodnummers

Omdat de verwachting is dat er nauwelijks tot geen gesprekken binnen zullen komen, hanteert Antwoordwoordservice Nederland hierbij een afwijkende tariefstelling.

Tijdstip

Prijs per maand
Tarief
24/7/365 bereikbaarheid €50 inclusief 5 meldingen
Elke melding boven de inbegrepen 5 € 2,00 per minuut
Doorverbinden € 0,25 per minuut

Op het moment dat we doorverbinden stop het reguliere tarief.

De genoemde tarieven zijn vanaf prijzen en gelden voor inkomende en uitgaande gesprekken. Afrekening vindt plaats op basis van exacte seconden. De kosten voor de terugkoppeling per e-mail, sms en/of fax, het inrichten van de infrastructuur en het toekennen van een uniek telefoonnummer zijn in de abonnementskosten opgenomen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Klik hier voor een toelichting op onze tarieven

Probeer het gratis

De beste manier om u te overtuigen van onze kwaliteit is om u deze in de praktijk te tonen. Test u ons gerust voor 2 weken volledig kosteloos tot een maximum van 50 meldingen.