OVERFLOW

Het is voor elk callcenter een terugkerend probleem:het piekaanbod.

Natuurlijk kunt u voor die periode meer mensen neerzetten, maar deze extra capaciteit is na de piek niet meer nodig en daarmee een onnodige kostenpost geworden.Het laten oplopen van de wachttijden is een frustratie voor uw bellers en ook uw personeel waardeert dit vaak niet. Een oplossing is het inzetten van de overflowcapaciteit van Antwoordservice Nederland. Niet één persoon extra, maar meteen meerdere extra lijnen geheel tot uw beschikking.

De overflowdienst van Antwoordservice Nederland levert u een schil van meerdere lijnen die op ad hoc basis in te zetten is

Dit is een krachtig instrument voor elke callcentermanager die een variabele schil op flexibele basis in wil zetten. Antwoordservice Nederland garandeert de afgesproken capaciteit op elk gewenst moment.Onze getrainde en ervaren operators helpen graag om de bereikbaarheid van uw klantenservice te garanderen, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Hoe werkt het?

  • Samen kijken we naar de overflow periodes en een verwachte maximale extra capaciteit die nodig zou kunnen zijn.
  • Op technisch vlak kijken we naar manieren om de overflowsituatie in te stellen en de mogelijkheden om de systemen aan elkaar te koppelen.
  • Na het vormen van een groep operators maken wij een trainingsplan en een schema om per week enkele calls door te krijgen zodat het kennisniveau op peil blijft. Daarnaast wordt een senior aangewezen die als tussenpersoon zal fungeren.
  • U schakelt door op momenten dat er piekdrukte is.

Voor wie?

Voor elk bedrijf met een eigen callcenter dat wachtrijen wil minimaliseren, maar hier niet onnodige overcapaciteit met eigen mensen voor wil inzetten.Antwoordservice Nederland is uw variabele schil op afstand en zet gedreven en ervaren operators in om uw klanten precies zo te woord te staan zoals uw eigen mensen dit zouden doen.

Overige diensten

Voorbeelden

Tarieven overflow

Voor onze service op maat dienstverlening werken we met een prijs per minuut.

Tijdstip

Prijs per maand
Tarief
Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 19.00 € 9,95 € 1,80 per minuut
Overige tijden en feestdagen € 2,05 per minuut
Doorverbinden € 0,26 per minuut

Op het moment dat we doorverbinden stopt het reguliere tarief. De genoemde tarieven zijn vanaf prijzen en gelden voor inkomende en uitgaande gesprekken. Afrekening vindt plaats op basis van exacte seconden. De kosten voor terugkoppeling per e-mail of SMS en het toekennen van een uniek telefoonnummer zijn in de abonnementskosten opgenomen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Klik hier voor een toelichting op de tarieven.