STORINGSDIENST

Hoe goed uw product ook in elkaar zit, storingen komen nu eenmaal voor.

Op die momenten is het noodzaak dat de melding direct kan worden aangenomen en correct wordt doorgegeven aan uw dienstdoende medewerker. Dankzij onze 24/7 bereikbaarheid, zeer ervaren operators en een scriptingtool waarin we elke complexiteit kunnen bouwen zijn wij dé partij die uw storingsmeldingen foutloos afhandelt.

Antwoordservice Nederland is uw link tussen de melder en de hersteller

Of een storing nu wordt doorgegeven per telefoon, e-mail of GBS, Antwoordservice Nederland acteert direct. Uit de informatie filteren we onder andere de urgentie, de locatie en de discipline. Hierop gebaseerd toont ons systeem de dienstdoende voor dat moment en via een dichtgetimmerd escalatieprotocol zorgen wij altijd voor het correct doorgeven van de melding. Het rooster van de dienstdoende kunt u natuurlijk zelf bijhouden in onze online roostermodule.

Of het nou om een defecte toegangspoort gaat, een niet koelende airco of een liftopsluiting, uw meldingen zijn bij ons in de meest betrouwbare handen.

Hoe werkt het 

  • Bij de storingsdienst is een doordachte workflow en up-to-date database de sleutel tot succes. Beide partijen zullen aan het begin van de samenwerking de tijdsinvestering moeten maken om er tijdens de uitvoer zeker van te zijn dat alles goed loopt.
  • Zijn de instructies duidelijk, dan bouwen wij de workflow en vullen de databases. Hierna worden de operators getraind en komt de mogelijkheid om het script te testen via testcalls
  • Na akkoord op de testresultaten gaat het account live en zullen we de eerste paar weken via rapportages continu inzicht verschaffen in de kwaliteit en effectiviteit van de werkzaamheden.

Voor wie?

Voor bedrijven die er zeker van willen zijn dat hun cruciale meldingen correct worden opgepakt.
De opdrachtgevers besteden kritieke processen uit en moeten zeker weten dat de partij die dit voor haar rekening neemt kundig en ervaren is. Antwoordservice Nederland heeft niet alleen de beste techniek, maar ook speciaal getrainde operators die al jaren bij ons hun sporen hebben verdiend.

Overige diensten

Voorbeelden

Tarieven storingsdienst

Voor onze service op maat dienstverlening werken we met een prijs per minuut.

Tijdstip

Prijs per maand
Tarief
Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 19.00 € 9,95 € 1,80 per minuut
Overige tijden en feestdagen € 19,95 € 2,05 per minuut
Doorverbinden € 0,26 per minuut

Op het moment dat we doorverbinden stopt het reguliere tarief. De genoemde tarieven zijn vanaf prijzen en gelden voor inkomende en uitgaande gesprekken. Afrekening vindt plaats op basis van exacte seconden. De kosten voor de terugkoppeling per e-mail of SMS en het toekennen van een uniek telefoonnummer zijn in de abonnementskosten opgenomen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Klik hier voor een toelichting op onze tarieven.

Probeer nu gratis

De beste manier om u te overtuigen van onze kwaliteit is om u deze in de praktijk te tonen. Test u ons gerust voor 2 weken volledig kosteloos tot een maximum van 50 meldingen.