UITVAART

Als uitvaartorganisatie wilt u 24/7 bereikbaar zijn voor uw bellers. Het aanvragen van een uitvaart is immers een emotionele gebeurtenis, waar u uw klanten zo optimaal mogelijk bij wilt ondersteunen.

Dankzij een bewuste overbezetting kunnen wij garanderen dat geen beller langer dan 12 seconden hoeft te wachten alvorens er persoonlijk wordt opgenomen. Ook zal een beller nooit in de wacht worden gezet.

Uiteraard wordt er door onze operators direct actie ondernomen na een gesprek. In overleg met u bepalen we de wijze waarop de berichten zo snel en efficiënt mogelijk aan u doorgegeven kunnen worden, zodat u direct over de juiste informatie beschikt om de beller van dienst te kunnen zijn.

Ook kunnen wij het onderscheid maken tussen overlijdensmeldingen waarbij direct actie ondernomen moet worden en zaken die kunnen wachten tot de volgende dag. Natuurlijk houden we voor u telefonische verkoop tegen. Zo heeft u meer rust in uw vrije tijd, en wordt u alleen op de hoogte gesteld van zaken die direct uw aandacht nodig hebben.

Uw overlijdensmeldingen zijn 24/7 in betrouwbare handen

Hoe werkt het?

Samen met u bespreken wij hoe het script eruit moet komen te zien en wat uw exacte wensen zijn. Uw eigen accountmanager gaat hiermee aan de slag en maakt een belscript voor de operators. Na het bekijken van het script en eventueel het doen van een aantal testmeldingen kunt u uw gesprekken naar ons doorschakelen.

Voor wie?

Voor uitvaartorganisaties waarbij de telefoon uiteraard altijd opgenomen moet worden, maar waarbij wij kunnen ontzorgen op het moment dat u dit zelf niet altijd kunt doen. Wij zorgen ervoor dat uw belangrijke gesprekken altijd worden waargenomen, ongeacht de dag of het tijdstip.De operators die deze gesprekken aannemen zijn speciaal getraind op de uitvaartbranche en hebben er zelf voor gekozen dit soort gesprekken aan te nemen. Wij streven ernaar een verlengstuk te zijn van uw bedrijf zodat u uw telefoonverkeer met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Overige diensten

Voorbeelden

Tarieven Uitvaart

Natuurlijk worden al onze gesprekken kwalitatief afgehandeld, maar op de service op maat accounts zitten ons meest ervaren operators. Ook worden alle mogelijkheden van onze maatwerk applicatie maximaal ingezet.

Tijdstip

Prijs per maand
Tarief
Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 19.00 € 9,95 € 1,75 per minuut
Overige tijden en feestdagen € 19,95 € 2,00 per minuut
Doorverbinden € 0,25 per minuut

Op het moment dat we doorverbinden stopt het reguliere tarief.

In onze prijsstelling zitten de verzendwijze (e-mail, sms, WhatsApp) , rapportage en aanpassing in het script reeds verwerkt. Indien het volume voldoende is voor een dedicated operator structuur (prijs per uur), dan zal hier eerst contact over gevoerd worden.

Bij al onze diensten geldt dat er uiteindelijk met een fixedprice gewerkt kan worden, maar dan dient er eerst voldoende historische data beschikbaar zijn om een werkbaar gemiddelde vast te kunnen stellen.

Klik hier voor een toelichting op onze tarieven.

Probeer nu gratis

De beste manier om u te overtuigen van onze kwaliteit is om u deze in de praktijk te tonen. Test u ons gerust voor 2 weken volledig kosteloos tot een maximum van 50 meldingen.