UITVAART

Als uitvaartorganisatie wilt u 24/7 bereikbaar zijn voor uw bellers. Het aanvragen van een uitvaart is immers een emotionele gebeurtenis, waar u uw klanten zo optimaal mogelijk bij wilt ondersteunen.

Dankzij een bewuste overbezetting kunnen wij garanderen dat geen beller langer dan 12 seconden hoeft te wachten alvorens er persoonlijk wordt opgenomen. Ook zal een beller nooit in de wacht worden gezet.

Uiteraard wordt er door onze operators direct actie ondernomen na een gesprek. In overleg met u bepalen we de wijze waarop de berichten zo snel en efficiënt mogelijk aan u doorgegeven kunnen worden, zodat u direct over de juiste informatie beschikt om de beller van dienst te kunnen zijn.

Ook kunnen wij het onderscheid maken tussen overlijdensmeldingen waarbij direct actie ondernomen moet worden en zaken die kunnen wachten tot de volgende dag. Natuurlijk houden we voor u telefonische verkoop tegen. Zo heeft u meer rust in uw vrije tijd, en wordt u alleen op de hoogte gesteld van zaken die direct uw aandacht nodig hebben.

Uw overlijdensmeldingen zijn 24/7 in betrouwbare handen

Hoe werkt het?

Samen met u bespreken wij hoe het script eruit moet komen te zien en wat uw exacte wensen zijn. Uw eigen accountmanager gaat hiermee aan de slag en maakt een belscript voor de operators. Na het bekijken van het script en eventueel het doen van een aantal testmeldingen kunt u uw gesprekken naar ons doorschakelen.

Voor wie?

Voor uitvaartorganisaties waarbij de telefoon uiteraard altijd opgenomen moet worden, maar waarbij wij kunnen ontzorgen op het moment dat u dit zelf niet altijd kunt doen. Wij zorgen ervoor dat uw belangrijke gesprekken altijd worden waargenomen, ongeacht de dag of het tijdstip.De operators die deze gesprekken aannemen zijn speciaal getraind op de uitvaartbranche en hebben er zelf voor gekozen dit soort gesprekken aan te nemen. Wij streven ernaar een verlengstuk te zijn van uw bedrijf zodat u uw telefoonverkeer met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Overige diensten

Voorbeelden

Tarieven uitvaart

Voor onze service op maat dienstverlening werken we met een prijs per minuut.

Tijdstip

Prijs per maand
Tarief
Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 19.00 € 9,95 € 1,80 per minuut
Overige tijden en feestdagen € 19,95 € 2,05 per minuut
Doorverbinden € 0,26 per minuut

Op het moment dat we doorverbinden stopt het reguliere tarief. De genoemde tarieven zijn vanaf prijzen en gelden voor inkomende en uitgaande gesprekken. Afrekening vindt plaats op basis van exacte seconden. De kosten voor terugkoppeling per e-mail of SMS en het toekennen van een uniek telefoonnummer zijn in de abonnementskosten opgenomen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Klik hier voor een toelichting op de tarieven.

Probeer nu gratis

De beste manier om u te overtuigen van onze kwaliteit is om u deze in de praktijk te tonen. Test u ons gerust voor 2 weken volledig kosteloos tot een maximum van 50 meldingen.