TELEFOONDIENST

Onze telefoondienst is uw garantie dat geen gesprek meer wordt gemist.

Bent u niet in staat om de telefoon op te nemen, maar wilt u wel dat klanten professioneel en vriendelijk te woord worden gestaan zoals ze dat van uw bedrijf gewend zijn? Antwoordservice Nederland neemt alle gesprekken waar, en maakt van elk bericht een heldere (terugbel)notitie, waar alle informatie in staat om uw klant goed voorbereid terug te kunnen bellen.

U bepaalt zelf hoe complex het berichtenfomulier dient te worden

Bij Antwoordservice Nederland stelt u zelf uw berichtenformulier samen. U bepaalt zelf hoe uitgebreid u geïnformeerd wilt worden.Wilt u enkel een naam en een nummer of toch liever een polisnummer en een e-mailadres? Onze operators en systemen zorgen voor de info die u wenst. Terugkoppeling geschiedt per e-mail of sms. Eén ding is zeker: uw bedrijf mist nooit meer een gesprek.

Zo werkt de telefoondienst

 • 1
  Meld u aan voor de telefoondienst

  Vul ons contactformulier in of test het eerst kosteloos gedurende twee weken.

 • 2
  Schakel uw telefoon door

  Zodra een gesprek van uw lijn bij ons binnenkomt activeert dit direct uw persoonlijke script.

 • 3
  Mis nooit meer een gesprek

  Onze ervaren en getrainde telefonisten nemen elk gesprek aan dat binnenkomt. U ontvangt van ons een duidelijk en compleet terugbelbericht.

Zeker&Mobiel

Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Hét grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Voor Zeker en Mobiel vangt ASN 7 dagen per week 24 uur per dag de binnenkomende gesprekken op. Juist voor een partij als Zeker en Mobiel die een goede bereikbaarheid zeer belangrijk vindt komt de werkwijze van ASN waarbij ze in 99% van de gevallen binnen 30 seconden persoonlijk opnemen erg goed tot zijn recht. ASN is een betrokken partner die snel schakelt en de kwaliteit biedt die ons bedrijf zoekt. Eddy de Wit,Commercieel Directeur Zeker & Mobiel

Voor wie?

Voor elke ondernemer of onderneming die simpelweg geen gesprek wil missen. Of dit nu past binnen de bedrijfsfilosofie betreffende klantcontact of omdat er anders potentiele commerciële kansen worden gemist, voor elk bedrijf is bereikbaarheid cruciaal.

  

Overige diensten

Voorbeelden

Tarieven telefoondienst

De kosten voor deze service bestaan uit één vaste abonnementsprijs per maand plus additionele kosten voor elk bericht dat wij versturen. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van enkele variabelen zoals het aantal velden dat u ingevuld wenst te zien.

Tijdstip

Prijs per maand
Tarief
Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 19.00 € 9,95 Op aanvraag
Overige tijden en feestdagen € 19,95 Op aanvraag

De kosten voor de terugkoppeling per e-mail of SMS, het inrichten van de infrastructuur en het toekennen van een uniek telefoonnummer zijn in de abonnementskosten opgenomen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Klik hier voor een toelichting op onze tarieven.

Probeer nu gratis

De beste manier om u te overtuigen van onze kwaliteit is om u deze in de praktijk te tonen. Test u ons gerust voor 2 weken volledig kosteloos tot een maximum van 50 meldingen.